Coca de cristal con tomate
Coca de vidre amb tomàquet
Calamares a la andaluza
Calamars a l’andaluça
Jamón ibérico
Pernil ibèric
Anchoas del Cantábrico (6u)
Anxoves del Cantàbric
 
Mejillones a la brava
Musclos a la brava
Croquetas de rustido
Croquetes de rostit
Raviolis crujientes de morcilla y manzana asada
Raviolis cruixents de botifarró negre i poma rostida 
Risotto de espárragos trigueros y langostinos
Risotto d’esparrecs verds i llagostins
Carpaccio de pies de cerdo con vinagreta physalis
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de physalis
Huevos fritos con patatas al mortero y jamón ibérico
Ous ferrats amb patates al morter i pernil ibèric
Canutillo crujiente relleno de brandada de bacalao y escalivada
Canutillo cruixent farcit de brandada de bacallà i escalivada 
La clásica “esqueixada” de bacalao con olivada de Aragón
La clàssica esqueixada de bacallà amb olivada d’Aragó
Ensalada tibia de queso de cabra ecológico con piñones tostados
Amanida tèbia de formatge de cabra ecològic amb pinyons torrats
Crema de alcachofas, jamón ibérico y aceite de arbequinas
Crema de carxofes, pernil ibèric i oli d’arbequines
Carpaccio de ternera con grana padano y rúcula
Carpaccio de vedella amb grana padano i ruca
Ensalada con chipirones a la andaluza
Amanida amb calamarsons a l’andalusa
Trinxat de la Cerdanya con setas
Trinxat de la Cerdanya amb bolets
Lomo de bacalao a baja temperatura con pisto
Morro de bacallà a baixa temperatura amb pisto
 
Lubina fresca desespinada a la plancha rellena de puerros y jamón de bellota
Llobarro fresc sense feina a la planxa farcit de porros i pernil de gla
 
Salmón marinado con naranja, menta y cúrcuma
Salmó marinat amb taronja, menta i cúrcuma
 
Dados de atún marinados con soja, sésamo y verduras al wok
Daus de tonyina marinats amb soia, sèsam i verdures al wok 
 
Confit de pato con verduras de temporada
Confit d’ànec amb verdures de temporada
Entrecot de Girona con aceite trufado y maldom ahumada
Entrecot de Girona amb oli trufat i maldom fumada
Suprema de pollo de corral con teriyaki
Suprema de pollastre de corral amb teriyaki
Hamburguesa formidable de ternera, nueces y brie
Hamburguesa formidable de vedella nous i brie
 
Magret de pato adobado con hierbas provenzales y marcado a la plancha
Magret d’ànec adobat amb herbes provençals i marcat a la planxa  
 
Paletilla de cordero deshuesada y hecha al horno con patatas panadera
Espatlla de xai desossada i feta al forn amb patates panadera 
 
Meloso de ternera con jugo de rustido
Melòs de vedella amb suc de rostit