Pan de coca con tomate de “penjar”
Pa de coca amb tomàquet de penjar  
Calamarcitos a la andaluza
calamarcets a l’andaluça
Jamón de bellota
Pernil de gla
Anchoas del Cantábrico (6u)
Anxoves del Cantàbric
 
Croquetas Guijuelo
Croquetes Guijuelo (6u.)
Croquetas de sobrasada y queso mahón
Croquetes de sobrassada i formatge mahó (6u.)
Ensalada de champiñones y jamón de bellota
amanida de xampinyons i pernil de gla
La clásica “esqueixada” de bacalao con olivada de Aragón
La clàssica esqueixada de bacallà amb olivada d’Aragó
Ensalada templada de queso de cabra y vinagreta de almendras
Amanida tèbia de formatge de cabra i vinagreta d’ametlles
Risotto de ceps y setas al parmesano
Risoto ceps i bolets al parmesà
Huevos fritos con patatas de mortero con el jugo del asado y virutas de jamón ibérico
ous ferrats amb patates de morter, suc del rostit i encenalls de pernil ibèric
Cestillo crujiente de escalivada y queso de cabra
Cistellet cruixent d’escalivada i formatge de cabra
Raviolis crujientes de morcilla y manzana asada
Raviolis cruixents de botifarra negra i poma rustida
Coca de cristal con escalivada y chipirones a la andaluza
Coca de vidre amb escalivada i calamarsons a l’andalusa    
Canelones de brandada de bacalao con falsa bechamel de pil pil
Canelons de brandada de bacallà amb falsa beixamel de pil pil       
Morro de bacalao a la llauna con judías de Santa Pau
Morro de bacallà a la llauna amb mongetes de Santa Pau  
 
Lubina fresca desespinada a la plancha rellena de puerros y jamón de bellota
Llobarro fresc sense feina a la planxa farcit de porros i pernil de gla
 
Salmón marinado con soja, eneldo y maldon ahumada
Salmó marinat amb soia, anet i maldon fumada  
 
Suprema de merluza de pincho del Cantábrico con olivada de Aragón
Suprema de lluç de palangre del Cantàbric amb olivada d’Aragó
 
Confit de pato a las finas hierbas
Confit d’ànec a les fines herbes
Entrecot de ternera aromatizado con romero
Entrecot de vedella aromatitzat amb romaní  
Carpaccio de buey al parmesano con rúcula
Carpaccio de bou al parmesà amb ruca
Escalopines de solonillo de ternera al Café de París
Escalopins de filet de vedella al Cafè de París
 
Magret de pato adobado con hierbas provenzales y hecho a la plancha
Magret d’ànec adobat amb herbes provençals i fet a la planxa  
 
Costillas y medianas de cabrito lechal a la milanesa con un toque de ajo y perejil
Costelles i mitjanes de cabrit a la milanesa amb un toc d’all i julivert